Canteen Assistant

Location: Copenhagen - Headquarters, DK

Kantineassistent søges til større kantine

SimCorps kantine i København søger en ambitiøs og energisk køkkenassistent eller cater.

Du vil blive en del af vores team på 7 medarbejdere der sørger for de daglige forplejninger for op imod 600 medarbejdere. Vi er en in-house kantine der har fokus på alt fra etik, dyrevelfærd og økologi til økonomi, bæredygtighed og frem for alt kvalitet, når vi bespiser personalet.

Vi producerer så meget som muligt fra bunden – vi bager selv brød og kager, sylter i sæsonerne, fermentere o.a., vi har fokus på grønt i maden, dyrevelfærd og rettidig omhu.

Jobbet vil rumme alle opgaver en moderne kantine kan byde på, tilberedning af morgenmad og frokost, menuplanlægning, servicering af møder, vareindkøb og selvfølgelig også rengøring og hygiejne.

Succeskriteriet for at passe godt ind i jobbet vil være at medbringe god forståelse for kantiners arbejdsgang og at teamsamarbejde er altafgørende for at levere den kvalitet vi gerne vil stå for. Man skal være med til at skabe en sjov arbejdsplads hvor man har lyst til at være, der er tid til sjov men også alvor når det gælder. Du bør være nysgerrig, kunne arbejde selvstændigt og forholde dig engageret i alle servicefagets aspekter.

Vi arbejder målrettet med videreudvikling af vores populære kantine og sætter bæredygtighed højt på dagsordenen. Vores medarbejdere skal hver dag mødes med positive nye og spændende madoplevelser der giver dem en hverdag fyldt med overskud til at kunne udføre deres kerneopgaver.

Du tilbydes en fast fuldtidsstilling med gode arbejdsforhold. Du bliver del af et spændende team, hvor humor og kreativt er en vigtig del af dagligdagen. Medbring innovativt, kreativt mindset, et godt humør, en forkærlighed for dit job, samt gode engelsk- og IT-egenskaber.

I over 50 år har SimCorp arbejdet tæt sammen med investerings- og kapitalforvaltere for at blive en af verdens førende udbydere af integrerede investeringsstyringsløsninger. Vi er 2100+ kollegaer med en bred vifte af nationaliteter, uddannelser, erhvervserfaringer, aldre og baggrunde generelt.

Simcorp er en ligestillingsarbejdsgiver. Vi er forpligtede til at opbygge en kultur, hvor forskellige perspektiver og ekspertise er integreret i vores daglige arbejde. Vi tror på fortsat vækst og udvikling af vores medarbejdere, så vi kan levere de bedste løsninger til vores kunder

Tiltrædelse er snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål kontakt

Kantineleder Kennet Melgaard

+45 20 41 18 16