Elev søges til større kantine hos SimCorp

Location: Copenhagen - Headquarters, DK

Om os:

Kantinen hos SimCorp i København søger en ambitiøs og energisk kokke- eller caterelev. Du vil blive en del af et team på 7 medarbejdere, der sørger for de daglige forplejninger for op imod 600 medarbejdere. Vi er en in-house kantine, der har fokus på alt fra etik, dyrevelfærd og økologi til økonomi, bæredygtighed og frem for alt kvalitet, når vi bespiser personalet.

Vi producerer så meget som muligt fra bunden – vi bager selv brød og kager, sylter i sæsonerne, fermentere o.a., vi har fokus på grønt i maden, dyrevelfærd og rettidig omhu.

At være elev hos os:

Du tilbydes en læreplads med gode arbejdsforhold. Du bliver del af et spændende team, hvor humor og kreativt er en vigtig del af dagligdagen. Medbring kreativt mindset, godt humør og en forkærlighed for gastronomi.

Elevpladsen vil rumme alle opgaver en moderne kantine kan byde på, tilberedning af morgenmad og frokost, menuplanlægning, servicering af møder, vareindkøb og selvfølgelig også rengøring og hygiejne.

Vi arbejder målrettet med videreudvikling af vores populære kantine og sætter bæredygtighed højt på dagsordenen. Vores medarbejdere skal hver dag mødes med positive nye og spændende madoplevelser der giver dem en hverdag fyldt med overskud til at kunne udføre deres kerneopgaver.

Hvilke forventninger vi har til dig:

Du skal have en brændende passion for gastronomi og ønsket om at få en grundig og solid uddannelse.


Du bør være nysgerrig og forholde dig engageret i alle servicefagets aspekter.
Du skal være klar på at gastronomi og kvalitet stiller krav.


Vi er en kantine med et godt teamsamarbejde det er altafgørende for at levere den kvalitet vi gerne vil stå for.

Hvem er vi: 

I over 50 år har SimCorp arbejdet tæt sammen med investerings- og kapitalforvaltere for at blive en af verdens førende udbydere af integrerede investeringsløsninger. Vi er mere end 2500 kollegaer, som sammenlagt består af en bred vifte af nationaliteter, uddannelser, erhvervserfaringer, aldre og baggrunde generelt. 

Hos SimCorp ønsker vi at opbygge en kultur, hvor forskellige perspektiver og ekspertise er integreret i vores daglige arbejde. Vores fokus er på at sikre fortsat vækst samt udvikling af vores medarbejdere, således at vi altid kan levere de bedste løsninger til vores kunder.  

Vores 13.500 kvm store hovedkontor er beliggende på Islands Brygge i København og huser cirka 600 ansatte.

Interesseret? 

Du bedes send din ansøgning via vores karrriereside hurtigst muligt. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, og vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 3 uger. 

Bemærk: Ansøgningerne modtages kun elektronisk.    

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Kantineleder, Kennet Melgaard på kennet.melgaard@simcorp.com eller på telefon +45 20 41 18 16.